Sondre tester nye ting på tacoen

Vi vil nå starte en fast spalte her på skohylle. Den heter Sondre tester nye ting på tacoen, og kommer til å bli et fyrverkeri av en spalte. Her skal Sondre, hver "Taco-torsdag" teste en ny og spenstig ingrediens på tacoen. 

 

Vi startet forsiktig ut med champignon, stekt i olje og krydret med salt, pepper og timian. Vi erstattet også den klassiske kjøttdeigen med ytrefilet. Sopp virket litt spesielt, men viste seg å tilføye en saftighet jeg tror jeg har savnet på tacobordet. De vanlige grønnsakene tilfører friskhet, tacokrydderet salt, tacosausen sterkhet, men det er ingen riktig saftige ingredienser i lefsa.
Du finner ikke champignonen på det klassiske norske tacobordet, men etter dagens opptreden kan vi nok si at dette ikke blir det siste vi ser av denne saftige outsideren.

 

Sondre gir champignon tommel opp!

 

Har dere forslag til hva Sondre kan teste på tacoen?

3 kommentarer

06.sep.2011 kl.12:30

Hva med squash og spekepølse?

Mette

10.sep.2011 kl.18:02

NÅ MÅ DERE BLOGGE SNART! SAVNER OPPDATERINGER! Jeg er veldig nysgjerrig på hva Sondre testet på torsdagstacoen denne uken !

karoline

11.sep.2011 kl.00:57

vi vet, men er så opptatt hele dagen lang.. taco-torsdag utgikk denne uken da Eva dro sin vei.. men vi kommer sterkere tilbake.. Vi har tenkt ut noen ingredienser som vi har stor tro på kommer til å bli en slager på enhvers familie tacobord.. Stay tuned!

Skriv en ny kommentar

Skohylle

Skohylle

21, Bergen

Velkommen til Sondre, Karoline og Eva sin "husblogg". Vi er tre studenter og blogger om alt som faller oss inn. Enjoy :)

Kategorier

Arkiv

hits